Hagibor

Developerský projekt Velká Zahrada

 
Úspěšný developerský projekt Velká Zahrada od společnosti Storeal má za sebou již čtvrtou etapu. Ta nabízí 9 stavebních pozemků s rozlohou od 817 m2 až po 1 282 m2 a možnost výběru ze dvou typových domů ALFA a BETA. Oba typy domů jsou solitérní přízemní s parkovacím místem a krásnou terasou. Dům ALFA je dispozičně řešen jako 3+1 a dům BETA svým budoucím majitelům nabídce dispozice 4+1. Krom domů lze vybírat také ze tří variant vybavenosti domu. Zvolit si tak lze mezi hrubou stavbou, standardním vybavením a nadstandardním vybavením. Projekt Velká Zahrada je moderním rezidenčním bydlením, které je vhodné pro všechny, co touží po komfortu, vlastním domě a blízkosti všech výhod metropole.
 
Projekt Velká Zahrada je situován v obci Svémyslice. Ta se nachází přibližně 7 kilometrů od hlavního města. Blízkost Prahy tak obyvatelům obce zaručuje bezproblémovou dopravní dostupnost. Po silnici R10 se na okraj metropole do obchodního centra Černý Most dostanete do 10 minut. Do centra Prahy snadno dojedete do 25 minut i díky vlakovému spojení ze sousední obce Zeleneč. Ta se nachází v těsné blízkosti. V samotné obci Svémyslice najdete dostačující občanskou vybavenost. Samozřejmostí je obecní úřad, mateřská škola, obchod, restaurace, sportovní hřiště pro aktivní odpočinek a nechybí ani autobusová zastávka, ze které vás přímý spoj doveze až na zastávku Praha, Letňany.
 
Celý projekt si můžete prohlédnout na webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.004 sec