Reality idnes

Domy Praha - Vinoř

Developerský projekt Domy Praha – Vinoř nabízí osm moderních rodinných domůdispozičním členěním 5+kk. Celková výměra pozemků se pohybuje od 372 m2 do 429 m2. Ke každému patrovému domu tak náleží i příjemný prostor navíc v podobě zahrad. Možnost pohodlného parkování, posezení s přáteli na terase či vybudování bazénu je proto samozřejmostí. O výstavbu projektu Praha – Vinoř se stará developerská společnost Euro Development a plánované dokončení projektu je stanoveno na prosinec roku 2015. Budoucí majitelé se mohou v rodinných domech těšit na kvalitní standardní vybavení jak vnější, tak i vnitřní části domu. Pro ty, co však raději preferují nadstandard, je připravena možnost také této varianty. Nutné je však do 30 dnů od podpisu kupní smlouvy uvést požadované změny.

Jak už název napovídá projekt Praha – Vinoř, je situován ve stejnojmenné lokalitě Vinoř. Ta je součástí městské části Praha 9. Obec se nachází na severovýchodě od centra Prahy a vyniká především krásnou přírodou. Vydat se lze k několika menším rybníčkům, k Cukrovarskému rybníku, ke Ctěnickému potoku či studánce nebo do Jezdecké společnosti Ctěnice. K procházkám přímo vybízí také Ctěnický a Vinořský háj a dva zámky, které se ve Vinořicích nachází, a to Zámek Ctěnice a Vinoř. Samozřejmostí je v obci dostatečná občanská vybavenost, jako je úřad, policejní stanice, lékařská zařízení, pošta, knihovna, školy, obchody, restaurace a v neposlední řadě dostatek autobusových zastávek. Právě díky autobusovým linkám se na nejbližší stanici metra Hloubětín dostanete do 20 minut. Do samotného centra cesta automobilem trvá 25 minut.

Celý projekt si prohlédněte na našem webu.

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.005 sec