Hagibor

Zámecké zahrady

Zámecké zahrady jsou jedním z unikátních projektů od developerské společnosti Crestyl. Projekt představuje pozemky na prodej. Ty jsou kompletně zasíťovány a připraveny k výstavbě. Samozřejmostí jsou přivedené přípojky elektřiny, vody, plynu a kanalizace. Díky spolupráci přední developerské společnosti a architektky Barbory Škorpilové vzniká zcela ojedinělé místo k bydlení, které v sobě snoubí moderní design, krásnou přírodu a klidné prostředí. Celý projekt je rozdělen do několika rezidenčních čtvrtí, z nichž v každé jsou zabudovány komunikace včetně chodníků. Součástí pozemků a veřejných prostor je i osvětlení a dostatek zeleně. Chodníky jsou odděleny od stavebních pozemků travnatou plochou a lemovány okrasnými květináči. 
Projekt Zámecké zahrady se nachází v obci Vysoký Újezd. Ta leží necelých 15 minut od hlavního města Prahy a stejně tak i od města Beroun. Dopravní spojení do okolních měst zajišťuje autobusová linka. Součástí samotné obce je úřad, pošta, mateřská i základní škola a zámek s parkem. V plánu je nejedna přestavba, modernizace a rozšíření občanské vybavenosti obce. V nedalekém okolí nechybí ani dostatek míst, kam vyrazit do přírody, za sportem či kulturou. Díky blízkosti zmiňované metropole a Berouna je obec lukrativním místem pro moderní bydlení. Stačí si tak zvolit jeden z nabízených pozemků a vybrat z nespočtu typových vil. Komfortní život uprostřed panenské přírody vám nabízí projekt Zámecké zahrady.
 
Celý projekt si prohlédněte na webu developera.
 

Doporučujeme: novostavby Prahadeveloperské projekty Prahamezonetový byt Prahapůdní byty Prahabyt s terasou Prahaloftový byt Praha - byty bez realitky - byt s předzahrádkou Praha - pronájem bytu praha

Copyright © 2024

Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328.

0.006 sec